Leverans:

Vi skickar alla våra paket med DB Schenker och du kan välja mellan leverans till postombud och leverans till företag.

Leverans till ombud med DB Schenker: 69 kr

Din beställning skickas till ett ombud nära dig. Leveranstiden är 2 - 4 vardagar.

Leverans till företag med DB schenker: 69 kr

Din beställning skickas till en företagsadress. Leveranstiden är 2 - 4 vardagar.

Vi har fri frakt på alla beställningar över 599 SEK.

Beställningar som är gjorda på vardagar innan kl. 14.00 skickas normalt samma dag. Beställningar gjorda efter kl. 14.00 på vardagar eller under helger och helgdagar skickas normalt nästkommande vardag. 

 

Retur:

Om du vill returnera din beställning kan du göra det inom 30 dagar från att du tog emot paketet. Om du önskar returnera en eller flera varor från beställning ska du fylla i returblanketten som fanns i ditt paket.

Du står som kund själv för att betala returfrakten på samma sätt som du ansvarar för att produkten kommer fram till oss i bra skick. Du måste därför emballera produkten på ett sätt som säkerställer att produkten inte skadas i transporten. Vi rekommenderar att du skickar varan i sitt originalemballage och att du använder ett spårbart fraktalternativ. Returpaket kan inte skickas mot postförskott. Returer ska skickas till:

 

FEW Design

Genvägen 1

213 62 Trelleborg

 

Observera att det inte är möjligt att lämna in returer på adressen. Om du har frågor angående din retur är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 

Reklamation: 

Önskar du att reklamera en produkt ber vi dig kontakta oss på kundservice@fewdesign.se innan du skickar den i retur till oss. Vår kundservice kommer att ge dig vidare instruktioner för hur du ska gå till väga vid en reklamation.  

Du ska som kund naturligtvis inte betala eventuell returfrakt eller frakten för en eventuellt ersättande produkt när det gäller en reklamation som godkänts av FEW Design. Mail: kundservice@fewdesign.se