OM FEW DESIGN

FEW Design grundades och drivs idag av Anne Hammershøj som har arbetat inom inrednings- och textilbranschen i mer än 20 år. Anne har därför ingående kunskap om alla processer kring produkterna i företagets varusortiment.

Missionen för FEW Design har sedan starten varit att alla ska ha råd att köpa snygga och trendiga inredningsprodukter till sina hem.

Tack vare många års erfarenhet av inköp på den internationella marknaden har FEW Design byggt upp en professionell och pålitlig skara av leverantörer, utspridda över hela världen.

Med inköp direkt hos producenterna, utan dyra mellanhänder, har FEW Design skurit ned på onödiga kostnader, vilket framgår tydligt av priserna på hemsidan.

www.fewdesign.se kommer en kudde aldrig att kosta dig 899 SEK och hos oss kan du inte heller köpa en vas för 1299 SEK. Istället kan du köpa varor som både du och din ekonomi kommer att tycka om och bli nöjda med. Du får kvalitet och kan göra ditt hem trendigt och snyggt för en billig slant.

När du beställer en vara hos FEW Design gör vi den där extra ansträngningen för att göra dig som kund nöjd. Vi strävar efter att ge dig en bra upplevelse från och med att du beställer varan till dess att du mottar den.

Ta en närmre titt på fewdesign.se – du kommer inte att ångra det.

Om du har förslag på nya varor eller bara lust att ge oss feedback på vägen är du varmt välkommen att skicka oss ett mail på kundservice@fewdesign.se.

Bästa hälsningar från

FEW Design / Anne Hammershøj